Gelibolu Belediyesi memur alımı 2024

Çanakkale Gelibolu Belediyesi, yayınladığı ilanla memur alacağını duyurdu. Peki başvurular nasıl yapılacak? İşte Gelibolu Belediyesi personel alımı 2024 ayrıntıları.

Gelibolu Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere memur alım ilanı yayınlandı.

İlanda, “Çanakkale ili Gelibolu Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alımı yapılacaktır.” ifadeleri yer aldı.

2024 GELİBOLU BELEDİYESİ MEMUR ALIMI BAŞVURUSU

Alım yapılacak kadrolara başvurmak isteyen adaylar;

Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için; Adayların, başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmaları ve başvuru esnasında istenilen diğer belgeler ile birlikte 18/11/2024 – 20/11/2024 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 08:30 - 17:30 arasında) Eski Hükümet Cad. No:1 Gelibolu / ÇANAKKALE adresindeki Gelibolu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü birimine şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile müracaatlarını yapabileceklerdir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

Elektronik ortamda yapılan başvurulara istenilen belgeler eklenerek, başvuru tarihleri içerisinde Belediyemizin personel@gelibolu.bel.tr mail adresine başvuru yapabileceklerdir.

Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular Belediyemizce değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru şartları, gerekli belgeler ve detaylara ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

GELİBOLU BELEDİYESİ İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri