Görüntüler tepki çekmişti: 2 polis görevden uzaklaştırıldı

Antalya'da bir kişinin dövülmesine ilişkin, iki polis memurunun görevden uzaklaştırıldığı ve haklarında idari soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

Antalya'nın Kepez ilçesi Varsak Ayanoğlu Mahallesi'nde bir kişinin, motosikletli polisler tarafından dövüldüğü anlara ait görüntüler sosyal medyada yayınlanmış ve yaşananlar tepki çekmişti.

Olayla ilgili iki polis memurunun görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"11 Mayıs 2025 günü ilimizde, Motosikletli Polis Timleri Amirliği'nde görev yapan personelin, bir şahsa yönelik darp eyleminde bulunduklarına ilişkin sosyal medyada yer alan görüntüler üzerine, Emniyet Müdürlüğümüz tarafından ilgili personel ivedilikle görevden uzaklaştırılmış olup haklarında idari soruşturma başlatılmıştır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri