Günün kapalı ve çalışma yapılan yollar listesi

 Editör
Karayolları günün yol durumunu açıkladı. Son bilgiye göre; hangi yollar kapalı, hangi yollarda çalışma var? İşte son durum.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolunun Çerkezköy Kavşağı-Kınalı Kavşağı arasında İstanbul istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle her gün 19:00-06:00 saatleri arasında şerit kapatma yapılacaktır.

Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı yolları dahil) Otoyolunun Gemlik Serbest Bölge Kavşağı-Gemlik Kavşağı arasında yol yapım çalışması nedeniyle İstanbul istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım 2 şeritten sağlanmaktadır.(10.07.2023-14.12.2023)

Denizli-Çardak yolunun 20-23.km.leri arasında Kaklık Altgeçidi yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılmış olup, ulaşım yan yoldan kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 48-52.km.leri arasında üstyapı yenileme ve yol yapım çalışmaları nedeniyle Kahramankazan-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara-Kahramankazan istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Aydıncık-Anamur yolunun 23-25.km.leri arasında (Büyükeceli-Yanışlı Mevkiileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 09:00-17:00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacaktır. (17.11.2023-17.12.2023)

Pınarbaşı-Gürün yolunun 12-18 ile 25-30.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Ünye-Fatsa yolunun 34-35.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpü bakım onarım çalışmaları nedeniyle kapatılmış olup, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Diyarbakır-Mardin yolunun 14-16.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım sol şeritten gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır.

Erzurum-Aşkale Ayr.- İspir yolunun 27-29.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri