Hareketli anlar! Kendini eve kilitleyen şüpheli polislere ateş açtı

Antalya’da yaşayan Mutafa Ş. (33), silahla rastgele ateş açtı. İhbar üzerine polis alarma geçti, şüpheli kendini eve kilitledi. Mustafa Ş. bu kez de ekiplere ateş açtı, özel harekat polisinden destek istendi. Şüpheli, 4 saat sonra etkisiz hale getirildi.

Antalya Haber: Olay, Fatih Mahallesi Koca Ahmet Sokak üzerinde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Mutafa Ş. (33) rastgele ateş ederek kendisini eve kilitledi.

Silah sesleri üzerine vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şahıs kendisini almak isteyen polislere de silahla karşılık verince olay yerine özel harekat timleri çağrıldı.

Olay yerine gelen tüm polisler çelik yelek giyerken evin bulunduğu alan ve çevresi de abluka altına alındı. Güvenlik sebebiyle kimsenin yaklaştırılmadığı bölgede şahıs 4 saatin sonunda kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı ancak başaramadı.

Polis ekiplerinin şahsı yakalamak için havadan da drone ile aradığı Mustafa Ş.'nin bölgedeki bir seranın içerisinde olduğu tespit edildi. Mustafa Ş., yakalanarak etkisiz hale getirilip polis karakoluna götürüldü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri