İki TIR çarpıştı! Bayram İpek yaranarak can verdi

Şanlıurfa'da bir TIR’ın başka bir TIR’a arkadan çarpması sonucu, yan yatan araçta yangın çıktı. Yangında Bayram İpek feci şekilde can verirken, diğer sürücü yaralandı.

Kaza, Şanlıurfa-Viranşehir kara yolu üzerinde meydana geldi.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Mardin'den Gaziantep yönüne giden ve sürücüsü belirlenemeyen TIR, aynı yönde ilerleyen başka bir TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan TIR yan yatarken, araç kısa sürede alev aldı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çevredekilerin yardımıyla TIR’da bulunan B.İ. yaralı olarak çıkarılarak hastaneye kaldırılırken, diğer TIR’daki Bayram İpek yanarak can verdi.

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına alırken, yol bir süre tek taraflı olarak ulaşıma kapatıldı. İpek'in cenazesi, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarılarak otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri