Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Gökçekuyu Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan polis memuru Mehmet Küçük (51), görev yaptığı Kastamonu Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırılmıştı. 8 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Küçük, sevenlerini yasa boğdu.
4 çocuk babası olan Mehmet Küçük için ilk tören, görev yaptığı Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlendi. Törene Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, emniyet personeli ve ailesi katıldı. Kaymakam Ünsal ve Emniyet Müdürü Ay, aileye başsağlığı dileklerini iletti.
Törenin ardından Küçük’ün naaşı, ailesinin yaşadığı Eskişehir’in Alpu ilçesine nakledildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde toprağa verildi.
15 YILDIR GÖREV YAPIYORDU
Emniyet teşkilatında uzun yıllardır görev yapan Mehmet Küçük’ün, Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde 15 yıldır mesleğini icra ettiği öğrenildi. Beyşehir doğumlu Küçük’ün vefatı, memleketinde de büyük üzüntüyle karşılandı.
TEŞKİLATTAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği de bir taziye mesajı yayımlayarak, “Geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat eden polis memuru Mehmet Küçük’e Allah’tan rahmet, ailesine ve teşkilatımıza başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.