Kara yollarında son durum I 11 Ocak 2024

 Editör
Karayollarında günün yol durumunu belli oldu. Son bilgiye göre; hangi yollar kapalı, hangi yollarda çalışma var? İşte il il yeni liste.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre; TAG Otoyolunun Narlı Kavşağı-Gaziantep Batı Kavşağı Kesimi 7-8.km.leri arasında Gaziantep Batı Alın Gişesi (SGS) yapım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kınalı Ayr.-Silivri-Büyükçekmece yolunun 22-25.km.leri (Silivri Şehir Geçişi) arasında viyadük ve üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle her iki yönde yol trafiğe kapatılarak ulaşım yan yollardan sağlanmaktadır.

Aydın-Denizli yolunun 8-10 ve 15-22.km.leri arasında kablo hattı çalışmaları nedeniyle 26.12.2023-26.01.2024 tarihleri 08:00-19:00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacaktır.

İzmit-Sakarya yolunun 3-5.km.leri arasında Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Lapseki-Biga yolunun 12-14.km.leri arasında Biga-Lapseki istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Burdur-Isparta yolunun 9-14.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Taşköprü-Hanönü-Boyabat yolunun 43-49.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Iğdır-Aralık-Dilucu yolunun 78-83.km.leri arasında yol bakım onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir

Bingöl-Genç-Diyarbakır yolunun 18-32.km.leri arasında muhtelif kesimlerde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 47-65.km.leri arasında bulunan 10 adet tünel ve güzergahlarında yapılacak bakım çalışması nedeniyle 09.01.2024-12.01.2024 tarihleri (4 gün), 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri