Kayıp emekli öğretmen hakkında yeni gelişme

Bingöl’ün Solhan ilçesinde, 2 Mayıs’tan bu yana haber alınamayan Parkinson hastası emekli öğretmen Kutbettin Keskin’in (45) mont, cep telefonu ve cüzdanı Haçapur Deresi çevresinde bulundu. Dalgıç ekipleri derede arama çalışmaları başlattı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Bingöl’ün Solhan ilçesine bağlı Yeşilova Mahallesi’nde yaşayan Parkinson hastası emekli öğretmen Kutbettin Keskin (45), 2 Mayıs’ta ekmek almak için çıktığı evine geri dönmedi.

Yakınlarının kendi imkanlarıyla yaptığı aramalardan sonuç alınamayınca durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgede arama çalışması başlatıldı. Çalışmalara AFAD, jandarma, İHH Arama Kurtarma, SAR ve MEB AKUB ekiplerinin yanı sıra Muş ve Van’dan sevk edilen AFAD ekipleri ile güvenlik korucularından oluşan toplam 229 personel katıldı.

EŞYALARI BULUNDU

Önceki gün Haçapur Deresi çevresinde yapılan incelemelerde bulunan mont, cep telefonu ve cüzdanın, Kutbettin Keskin’e ait olduğu belirlendi.

3 gündür aranan Keskin için ekipler, Haçapur Deresi ve çevresindeki geniş arazide detaylı tarama yaparken, çalışmalar karadan ve dron desteğiyle havadan sürdürülüyor. Van’dan gelen dalgıç ekibi de derede arama çalışmalarına katılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri