Kayıp olarak aranan yaşlı adam dağlık arazide ölü bulundu

Erzincan’da yakınlarının kayıp başvurusunda bulunduğu yaşlı adam, 4 saatlik süren çalışmanın ardından dağlık arazide ölü olarak bulundu.

Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Erzincan'ın Refahiye ilçesine bağlı Güventepe köyünde yalnız yaşayan Ali Oylum (80), Ardıçlık köyü mevkisine ışkın bitkisi toplamaya gitti.

Kendisinden yaklaşık 6 saat haber alamayan yakınları durumu jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

Bölgeye gelen, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Arama Kurtarma Timi, asayiş ve komando timleri ile AFAD ekibi, drone ile bölgede arama çalışması başlattı.

Yaklaşık 4 saat süren arama çalışmasının ardından ekipler, Ardıçlık köyü yakınlarında yaşlı adamı ölmüş halde buldu.

Oylum'un cesedi, incelemenin ardından otopsi için Refahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri