Komşularının kötü koku ihbarı yaptığı evde yaşlı çift ölü bulundu

Yalova'da yaşayan yabancı uyruklu Ahmet Albasuidi( 68) ve eşi Fatiyah Saif Saim Albasuidi'nin (50) evinden kötü koku geldiğini fark eden komşuları durumu polise bildirdi. Çilingir yardımıyla içeri giren ekipler, çiftin cesetlerini buldu.

Yalova Haber: Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki bir binanın 3.katında yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; evden gelen kötü kokulardan şüphelenen komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Kapının açılmaması üzerine daireye çilingir yardımı ile giren polis ekipleri,  Umman vatandaşı olduğu belirtilen 68 yaşındaki Ahmet Albasuidi ve eşi Kenya vatandaşı 50 yaşındaki Fatiyah Saif Saim Albasuidi'nin cesedi ile karşılaştı. Olay yerine gelen savcının ilk incelemesinin ardından cesetler kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Yalova Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri