Konya Özel Harekat ekiplerinden DEAŞ operasyonu

Konya Özel Harekat Bölge Müdürlüğü ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla Karaman ve Malatya'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 4 kişi yakalandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince terör örgütü DEAŞ'ın eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ile finansal kaynaklarının engellenmesine yönelik çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda, Konya Özel Harekat Bölge Müdürlüğü ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla Karaman ve Malatya'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 4 kişi yakalandı. Operasyonda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklanırken, 1'i yurt dışına çıkış yasağı adli kontrolüyle serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri