Konya’da aranıyordu, 1000 kilometre uzakta yakalandı! Şimdi cezaevinde

Konya’da “kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak” suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan D.Y., Muş’ta jandarma ekiplerince yakalanarak tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Muş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, merkez ilçede bir şahıs yakalandı.

Merkez ilçesi Üniversite Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalarda, Muş merkez nüfusuna kayıtlı D.Y. isimli şahsın, Konya Asliye Ceza Mahkemesi İlamat Masası kararıyla "Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirmek ve Yaymak" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı tespit edildi.

Düzenlenen operasyonla yakalanan şahıs, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

Adli makamlarca tutuklanmasına karar verilen D.Y., Muş E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri