Konyalı Yavuz Koyuncu’ya yeni görev! İlçe müftüsü oldu

Bayburt’un Aydıntepe ilçesinde İlçe Müftülüğü görevine Konyalı Yavuz Koyuncu getirildi. Öncesinde Mersin’in Toroslar ilçesinde vaiz olan Koyuncu, 21 Eylül 2026 itibarıyla Aydıntepe İlçe Müftüsü olarak görevine başladı.

Bayburt’un Aydıntepe ilçesinde İlçe Müftülüğü görevine Yavuz Koyuncu atandı.

1987 yılında Konya’da dünyaya gelen Yavuz Koyuncu, ilahiyat eğitiminin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde farklı görevlerde bulundu. Koyuncu, meslek hayatının ilk dönemlerinde Konya’nın Karapınar ve Selçuklu ilçelerinde imam-hatip ve müezzin-kayyım olarak görev yaptı.

Koyuncu ayrıca Isparta’nın Eğirdir ilçesinde de imam-hatip ve müezzin-kayyım olarak görev aldı. İhtisas eğitimini tamamlayan Koyuncu, 2024-2026 yılları arasında Mersin’in Toroslar ilçesinde vaiz olarak görev yaptı.

KOYUNCU GÖREVE BAŞLADI

Diyanet teşkilatındaki farklı görevlerinin ardından Aydıntepe İlçe Müftülüğü görevine atanan Koyuncu, 21 Eylül 2026 tarihinde yeni görevine başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri