Koyun yüklü TIR yol ortasına devrildi

Erzurum’da TIR’ın yan yatması sonucu 1 çocuk ve 1 kadın yaralandı, TIR’daki 2 koyun telef oldu. Olay yerine sevk edilen ekipler yaralıları hastaneye kaldırdı.

Erzurum’un İspir ilçesi Ortaören Mahallesi yağlı yol ayrımında akşam saatlerinde bir TIR kontrolden çıkarak yan yattı. Kazada TIR’da 1'i çocuk 6 kişi olduğu belirlendi.

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; sürücü, TIR’ın altında sıkıştı ve olay yerine gelen jandarma ile 112 acil sağlık ekiplerinin müdahalesiyle bulunduğu yerden çıkarıldı. Sürücünün ayağının kırıldığı, diğer yaralıların durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

Kazanın ardından TIR’da taşınan koyunlardan 2’si telef oldu. Yolda dağılan koyunlar ve araçta meydana gelen hasar, kazanın şiddetini gözler önüne serdi. Vatandaşlar kazaya ilk müdahaleyi yaparken, olay yerine itfaiye ekipleri de gelerek güvenlik önlemleri aldı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Bölge sakinleri, özellikle yağışlı ve kaygan zeminlerde yol güvenliğinin artırılması gerektiğini vurguladı.

Kazanın ardından yolda kısa süreli trafik aksaması yaşandı, çalışmaların tamamlanmasının ardından yol tekrar ulaşıma açıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri