Kuş sevgisi ölümle bitti! 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Adana’da yürek yakan bir olay meydana geldi. 12 yaşındaki Oğuzhan Büyümez kuşları beslemek için çıktığı 2 katlı evin damından düştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Büyümez, yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Olay, Adana’nın İmamoğlu ilçesi Fatih Mahallesi'nde 24 Temmuz günü meydana geldi.

DHA’da yer alan habere göre, Oğuzhan Büyümez (12), arkadaşıyla birlikte iki katlı evlerinin damında besledikleri kuşlara bakmak için yukarı çıktı. Büyümez, bu sırada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten zemine düştü.

AĞIR YARALANDI

Çevredekilerin ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan ağır yaralı Büyümez, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Oğuzhan Büyümez, kurtarılamadı. Büyümez'in cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri