Balıkesir’in Kepsut ilçesinde görev yapan İlçe Millî Eğitim Müdürü Erdal Durmuş, sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi.
Durmuş’un 17 Nisan 2025 tarihinde silahla nişan aldığı bir fotoğrafı “Biz her daim hazırlıklı olalım da...” notuyla paylaşması, kamuoyunda tartışmalara neden oldu.
TEPKİLER BÜYÜDÜ
Özellikle Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta yaşanan ölümlü okul baskınlarının ardından yapılan paylaşım, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Eğitim gibi hassas bir alanda görev yapan bir yöneticinin bu tür bir içerik paylaşması eleştirilerin odağı oldu.
PAYLAŞIM KALDIRILDI
Gelen tepkiler sonrası Durmuş’un söz konusu paylaşımı sosyal medya hesabından kaldırdığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak bazı kullanıcılar yetkililere çağrıda bulunarak Durmuş’un görevden alınmasını talep etti.