Milyonluk servet vurgunu! Yol cezaevine çıktı

Sancaktepe’de bir eve girip yaklaşık 2 milyon liralık ziynet eşyası çalan iki kadın, güvenlik kameraları sayesinde yakalandı. Çok sayıda suç kaydı bulunan şüpheliler gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

14 Aralık’ta İstanbul Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi Palamutdere Caddesi’nde S.T.’ye ait eve kapı kilidini kırarak giren hırsızlar, yaklaşık 2 milyon lira değerindeki ziynet eşyalarını çaldı. Eve dönen S.T., durumu fark ederek polise başvurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hırsızlık Büro Amirliği’nin yürüttüğü soruşturmada güvenlik kamera kayıtları incelenerek şüpheliler takibe alındı. Görüntülerde hırsızlığı gerçekleştiren iki kişinin kadın olduğu belirlendi. Yüzlerce saatlik kayıt incelendikten sonra kimlikleri tespit edilen E.A. (42) ve H.G. (23), düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan şüphelilerin geçmişte de çok sayıda suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı. E.A.’nın 24, H.G.’nin ise 7 ayrı suçtan kaydı olduğu belirlendi. İşlemleri tamamlanan iki kadın, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri