MSB’den TUSAŞ açıklaması: Teröristler bedelini ödeyecek

Milli Savunma Bakanlığı, TUSAŞ saldırısı sonrası Irak ve Suriye’nin kuzeyine gerçekleştirilen hava harekatına ilişkin görüntüleri paylaştı.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine yönelik yapılan terör saldırısına karşı, SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'ndaki TUSAŞ standı önünde anma töreni düzenlendi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, burada yaptığı konuşmada, "29'u Irak, 18'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere toplam 47 terör hedefi tam isabetle vurulmuş, çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir." açıklamasında bulundu.

TERÖRİSTLER BEDELİNİ ÖDEYECEK

Millî Savunma Bakanlığının faaliyetleri başta olmak üzere gündemdeki konulara ilişkin olarak Haftalık Basın Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk tarafından icra edilen toplantıda şu bilgiler paylaşıldı:

“Öncelikle, dün terörle mücadelemizin etkinliğinin artırılmasına büyük katkıları olan TUSAŞ’ın Kahramankazan/Ankara’da bulunan tesislerine yönelik gerçekleşen menfur terör saldırısını bir kez daha lanetliyor; şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bekamıza ve halkımızın güvenliğine yönelen tüm tehdit ve tehlikelere karşı mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürecek, teröristler insanımızı hedef almanın bedelini ödeyeceklerdir.”

TERÖR HEDEFLERİ BÖYLE VURULDU

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik gerçekleştirilen hava harekatına ilişkin görüntüleri paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

TUSAŞ saldırısında yeni gelişme! 2 terörist ülkeye böyle giriş yapmış
Konya SÜ Rektörü Yılmaz, TUSAŞ saldırısını kınadı

Türkiye Haberleri