Otopark tuvaletinde hareketsiz halde bulundu! Olayın aslı başka çıktı

Bolu'da belediyeye ait otoparkın tuvaletinde yerde hareketsiz halde bir kişinin yattığı ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, adamın uyuduğunu tespit etti. Adamın cezaevinden yeni çıktığı ve kalacak yeri olmadığı ortaya çıktı.

Olay, Bolu’nun Büyükcami Mahallesi'nde belediyeye ait katlı otoparkta öğle saatlerinde meydana geldi.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; tuvaleti kullanmak üzere içeri giren bir vatandaş, yerde hareketsiz yatan bir kişiyi görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Erdoğan H. isimli kişinin uyuduğu tespit edildi.

Tedbir amaçlı hastaneye kaldırılan Erdoğan H.'nin cezaevinden yeni çıktığı ve kalacak yer bulamayınca otoparkın tuvaletinde yatmaya başladığı öğrenildi.

Öte yandan, Erdoğan H.'nin yaklaşık 3 hafta önce de kalacak yer bulamadığı için 3 katlı bir binaya balkondan girerek iki gün boyunca içeride yaşadığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri