Polisimizin şehit olduğu olayın zanlılarından biri, cezaevinde intihar etti

İstanbul Bağcılar’da polis memuru Erkan Gökteke’nin şehit edildiği bir polisin de yaralanması olayına karışan K.A, Maltepe Cezaevi’nde kendini asarak intihar etti.

İstanbul Bağcılar'da 18 Temmuz'da meydana gelen olayda, polis memurları Yunus Naçar ve Erkan Gökteke; Serdar B. ile 18 yaşından küçük olan K.A'yı, birlikte caddede yürüdükleri sırada, yakın zamanda gerçekleşen bir yaralama olayının failleri olabilecekleri şüphesiyle sivil polis aracıyla takip etmeye başladı. Aracı Serdar B'nin önüne kıran polis memurları, araçtan indikleri sırada polis olduklarını söyledi. Bu sırada Serdar B. belinde taşıdığı tabancayı çıkarıp, görevli polis memurlarına birden fazla ateş etti. Polis memurlarından Yunus Nacar yaralanırken, Erkan Gökteke şehit oldu.

TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Polis memuru Erkan Gökteke'nin şehit edildiği bir polisin de yaralandığı olayla ilgili yargılanan şüphelilerden yaşı küçük olan K.A, mahkemenin kararının ardından tahliye edilmişti.

İNTİHAR ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Sabah'ın haberine göre; K.A'nın 2020 yılında başka bir silahlı yaralama olayına karıştığı belirlendi. Olayın ortaya çıkmasının ardından bu hafta içi tekrar tutuklanan K.A'nın götürüldüğü Maltepe Çocuk Cezaevi'nde kendini asarak intihar ettiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri