×
  • Ana Sayfa
  • Güncel
  • Köşe Yazıları
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Türkiye
  • 3. Sayfa
  • Konya
  • Spor
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Yaşam
  • Dünya
  • Kültür-sanat
☰
  • Ana Sayfa
  • Türkiye

Pusu kurdu, eski karısını 13 yerinden bıçakladı

Aksaray’da evin önünde pusu kuran 29 yaşındaki genç, eski eşi Azra Şengül Şen'i vücudunun 13 yerinden bıçakladı. 23 yaşındaki genç kadının durumu ağır. Polis kaçan zanlıyı arıyor.

22 Aralık 2024 Pazar 20:51
112

Aksaray’da evin önünde pusu kuran genç, eski eşini 13 yerinden bıçaklayıp kaçtı.

212

Olay, Paşacık Mahallesi 1615 Sokakta meydana geldi.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; eşinden boşanan ve kızıyla birlikte yaşayan Azra Şengül Şen (23), evine girmek için bahçe kapısını açıp merdivenlere doğru yöneldiği sırada, eski eşi Gürsel G. (29), saklandığı yerden çıkıp önünü kesti. Ardından bıçakla eşine saldırdı.

312

Yüzü, sırtı ve boğazı olmak üzere vücudunun 13 yerinden bıçak darbesiyle yaralanan Şen, kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan eski eş ise olay yerinden kaçtı.

412

Çığlıkları duyan komşularının ihbarı üzerine adresi polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

512

Şen, kendisine müdahale eden ekiplere eve girmek için binaya yaklaşırken eski eşinin aniden önüne çıkıp saldırdığını, kızının da evde olduğunu belirtti.

612

Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Şen'in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

712

Polis, bıçağı olay yerine atıp kaçan saldırgan Gürsel G.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

812
912
1012
1112
1212
İlk yorum yazan siz olun

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Pusu kurup eski eşini 13 yerinden bıçaklamıştı! Polis kelepçeyi taktı

Türkiye Haberleri

Daha fazla haber:
© 2019

Haber Dairesi


‧ Ana Sayfa ‧ İletişim