Manisa Haber: Akhisar ilçesinde başlayan ve 3 saat etkili olan sağanak metrekareye yaklaşık 80 kilogram düştü. Sokaklar göle dönerken, ev ve iş yerlerini ve Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesini su bastı.
PAZAR YERİNİN ÇATISI ÇÖKTÜ
Sokaklarda yaklaşık 60 santimetre yüksekliğinde suyla dolarken arabalar da su içinde kaldı. İlçedeki bir pazar yerinin çatısı da aşırı yağışlara dayanamayarak çöktü. Büyük maddi hasarın yaşandığı su baskınlarında ekiplerin tahliye çalışması devam ediyor.
HASTANEDE ELEKTRİKLER KESİLDİ
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinden çevre il ve ilçelere sevk edilen hasta sayısının 62'ye yükseldiği açıklandı. Güvenlik amaçlı elektrikleri kesilen hastanede hasta nakilleri için Manisa genelinden ve İzmir, Afyon, Balıkesir'den takviye ambulanslar ilçeye sevk edildi.
"HASTANENİN BODRUM KATINDA 50 SANTİMETRE YÜKSELİĞİNDE SU VAR
Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 300 ihbar aldık ve bu ihbarlara MASKİ ekipleri, itfaiye ve AFAD ekipleri müdahale ediyor. Şu an hastanenin bodrum katında da yaklaşık 50 santimetre yüksekliğinde su var. Güvenlik amacıyla elektrikler kesildi” dedi.