Sultanbeyli Belediyesi, üniversite öğrencilerinin ulaşım giderlerine destek olmak amacıyla İstanbulkart aylık abonman ücretlerini karşılayacak.
Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, ilçede ikamet eden tüm üniversite öğrencilerine, İstanbulkart aylık abonman desteği vereceklerini açıkladı. Geçtiğimiz yıl 2.500 öğrencinin faydalandığı uygulama bu yıl da devam edecek.
2025 SULTANBEYLİ BELEDİYESİ ABONMAN DESTEĞİ BAŞVURUSU
Öğrenciler, başvurularını 31 Eylül tarihine kadar belediyenin internet adresinden yapabilecek.
SULTANBEYLİ BELEDİYESİ ABONMAN BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN
Eğitime büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Tombaş, “Gençlerimiz yarınlarımızın güvencesi. Gençlerimizin üniversiteye ulaşımlarına katkı sunmak için aylık abonman desteğimizi bu yıl da sürdüreceğiz. Başvurular başladı. Başvuru yapan öğrencilerimizin bir eğitim-öğretim yılı boyunca aylık abonman ücretlerini hesaplarına yatıracağız. Gençlerimize şimdiden hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.