Takla atan otomobildeki 21 yaşındaki genç kız öldü

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan otomobil takla attı. Kazada 21 yaşındaki Gülbahar Toktamış yaşamını yitirdi, 40 yaşındaki sürücü Yalçın Dinç da yaralandı.

Sakarya Haber: Kaza, Adapazarı - Karasu yolu Poyrazlar mevkisinde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Karasu yönüne giden Yalçın Dinç'in kullandığı 41 TB 150 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak takla attı.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan Yalçın Dinç ve Gülbahar Toktamış, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yaralanan Dinç ve Toktamış, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gülbahar Toktamış, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri