Taksicinin rüyası gerçek oldu! Taksimetre rekor kırdı

İstanbul'da bir taksici, Arap uyruklu müşterisiyle 22 saat süren yolculuğunu sosyal medyada paylaştı. Taksimetre 38 bin 565 TL'ye ulaşırken, müşterisi şoföre yemek ısmarlayıp otel ayarladı.

İstanbul’da taksicilik yapan bir şoför, Arap uyruklu bir müşterisiyle yaptığı uzun yolculuğu sosyal medyadan paylaştı. Taksicinin paylaştığı görüntülerde, taksimetrenin 22 saattir açık olduğu ve ücretin 38 bin 565 TL'ye ulaştığı görüldü.

"OTELDE KONAKLAMA VE YEMEK DE BEDAVA!"

Yolculuk sırasında İzmir’e de uğradıklarını belirten taksici, müşterisinin kendisine yemek ısmarladığını, konaklaması için de otel ayarladığını söyledi.

Şoför, “Yolculuk boyunca hem yemeğimi yedirdi hem otelimi ayarladı, 22 saat boyunca taksimetremiz açık kaldı" diyerek yaşadığı memnuniyeti dile getirip, müşterisine teşekkür ederek seyahatine devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri