Adana Haber: Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Seyhan’ın Gülbahçesi Mahallesi'nde iki katlı müstakil bir evde aile içi kavga olduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
Polis ekipleri evde baba Abdulkadir Ö'yü (59) göğsünden ve sırtından bıçaklanarak öldürülmüş, oğlu Diyar Ö'yü (22) de baygın şekilde buldu.
Hastaneye kaldırılan Diyar Ö, tedavisinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Zanlı Diyar Ö'nün psikolojik rahatsızlığının bulunduğu, olayın öncesinde Diyar Ö. Evin çatısına çıkması üzerine, babasının intihar etmesinden korktuğu ve onu aşağı indirip evin bir odasına kilitlediği öğrenildi.
Diyar Ö'nün bir süre sonra kapıyı açan babası ile aralarında çıkan tartışmada, babasını bıçaklayarak öldürdüğü belirtildi.
Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Diyar Ö, nöbetçi mahkemece tutuklandı.