THY’den biletleme ve rezervasyondaki aksamaya ilişkin açıklama! İptal edilecek

Türk Hava Yolları (THY), bilgi sistemlerinde yaşanan sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksama yaşandığını bildirdi. Ayrıca bazı seferlerin iptal edileceği açıklandı.

THY’de bugün sabah saatleri itibarıyla biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamalar yaşanmaya başladı.

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, “Dünyada havacılık da dahil farklı sektörden birçok şirketi etkileyen yazılım kaynaklı bir problem yaşandığı tespit edilmiştir. Kısmi olarak etkilenen operasyonlarımızdaki bu sorunun giderilmesi için gerekli aksiyonlar alınmaktadır. Operasyonlarımız kademeli olarak normal seyrine dönmektedir. Yaşanan aksaklıktan dolayı değerli misafirlerimizden özür dileriz.” denildi.

BAZI SEFERLER İPTAL EDİLECEK

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, yeni bir açıklama daha yaptı ve bazı seferlerin iptal edileceğini duyurdu. Üstün, "Dünyada farklı sektörlerden birçok şirketi etkileyen yazılım kaynaklı problemin çözümü doğrultusunda operasyon yoğunluğumuzu düşürmek için çalışmalar yapmaktayız. Uçuşlarda aksama yaşanmaması adına bazı seferler iptal edilecek olup, uçuşlarımız en kısa sürede kademeli olarak normal seyrine dönecektir. Yaşanan aksaklıktan dolayı değerli misafirlerimizden özür dileriz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Dijital kaosa ilişkin Microsoft'tan yeni açıklama
Dijital sistemler çökmüştü: Microsoft'tan ilk açıklama geldi
Dünya genelinde internet sistemlerinde büyük arıza

Türkiye Haberleri