İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde Hüseyinli Gişeleri çıkışında dün meydana gelen ve 2’si jandarma personeli olmak üzere 5 kişinin yaralandığı kazayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
Gişelere hızlı giriş yaparak jandarma aracına çarpan TIR’ın sürücüsü Y.Ö., gözaltına alındı. TIR’da yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, sürücünün yapılan tahlillerinde de uyuşturucu kullanıldığı ortaya çıktı.
Kazanın ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, yaralanan Uzman Jandarma Kademeli Çavuş Hasan Doğan, Uzman Çavuş Mustafa Karahaliloğlu ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Yerlikaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Trafik bir yaşam alanıdır; direksiyon başına geçen herkesin sorumluluğu büyüktür. Ülkemizde trafik kültürünü yerleştirmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.”
Bakan Yerlikaya kaza anının görüntülerini de paylaştı…