TIR şoförlerinin yol kavgası! Baba ve oğlu yaralandı

Aksaray'da iki TIR sürücüsü, yol verme meselesi yüzünden tartıştı. Şoförler araçları durdurup birbirine girdi. Kavgaya yedek şoförler de katılınca baba ve yanındaki oğlu yaralandı. Kaçan 2 şüpheliyi trafik polisleri yakaladı.

Olay, Aksaray - Ankara kara yolu Nevşehir Kavşağında yaşandı.

İddiaya göre, İstanbul’dan Adana’ya seyreden 34 DRL 663 plakalı TIR sürücüsü Seyithan E. (58) ile Ankara’dan Mersin’e giden 33 AEC 032 plakalı TIR sürücüsü Necdet Y. (44) yol verme tartışması yaşadı.

TIR'LARI DURDURUP BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Aksaray - Ankara karayolu Nevşehir Kavşağında araçları durdurarak tartışmaya devam eden sürücüler daha sonra kavgaya tutuştu. Kavgaya TIR’larda yedek şoför olarak bulunan Mehmet E. (25) ve Kadir T. (41) de dahil oldu.

BABA VE OĞLU YARALANDI

Kavga sonucu sürücü Seyithan E. ve yedek şoförü olan oğlu Mehmet E. kafa ve kollarından aldıkları darbelerle yaralandı. Olayı fark eden yoldan geçen diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, olaya karışan sürücü ve yedek şoför Aksaray - Adana Karayolu üzerinde kaçmaya başladı.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralı baba ve oğluna ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı baba ve oğul yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

TRAFİK POLİSLERİ YAKALADI

Burada tedavi altına alınan baba ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olay yerinden kaçan Necdet Y. ve Kadir T. Aksaray - Adana Karayolu 16. kilometresinde Bölge Trafik Şubesi ekiplerince yakalanarak Asayiş Şubesi ekiplerine teslim etti. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Aksaray Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri