Üniversite lojmanında şüpheli ölüm! Profesörün cansız bedeni bulundu

Bir süredir kendisinden haber alınamayan Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi’nde görevli Prof. Dr. Durmuş Ekiz’in kaldığı lojmanda cansız bedeni bulundu. Ekiz’in ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrasında belli olacak.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Trabzon’da bir süredir kendisinden haber alınamayan Prof. Dr. Durmuş Ekiz, dün kaldığı lojmanda ölü bulundu.

Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi’nde görev yapan Ekiz’in ne kadar süredir evde olduğu ve ne zaman vefat ettiği bilgisi henüz netlik kazanmazken, ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrasında belli olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri