Uzman Çavuş Selami Acımaz feci kazada hayatını kaybetti

Samsunlu Uzman Çavuş Selami Acımaz, Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Acımaz'ın evli ve bir çocuk babası olduğu, ayrıca eşinin 2. çocuğuna 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Samsun'un Vezirköprü ilçesi Karaköy Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve Ankara'da görev yapan Uzm. Çvş. Selami Acımaz (37), bu sabah özel aracıyla Gölbaşı'ndaki birliğine mesaiye giderken trafik kazası geçirdi.

Kazada hayatını kaybeden Acımaz'ın naaşı bugün Ankara'da düzenlenecek askeri törenin ardından, memleketi Samsun'un Vezirköprü ilçesine gönderilecek. Acımaz'ın cenazesi yarın saat 14.00'te Karaköy Mahallesi'nde düzenlenecek askeri törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Selami Acımaz'ın evli ve bir çocuk babası olduğu, ayrıca eşinin 2. çocuğuna 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri