Yoğun bakımda tedavi gören yıldız isimden sevenlerini üzen haber

Bir dönem gündüz kuşağı programlarının sunuculuğu yapan ünlü spiker Ayşenur Yazıcı’dan haber var. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Yazıcı'nın son durumunu ablası paylaştı.

1990'lı yıllarda sunduğu gündüz kuşağı programlarıyla tanınan Ayşenur Yazıcı'nın bir süredir yoğun bakımda tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde oğlunun kan çağrısında bulunduğu sunucudan yeni haber geldi.

"BÖBREĞİN BİRİ KAYBEDİLMİŞ OLARAK BAKILIYOR"

Yazıcı'nın sosyal medya hesabından paylaşım yapan kız kardeşi Neşenur Hanım, "Ben Ayşenur Yazıcı'nın kardeşi Neşenur. Bu paylaşımı ablamın telefonundan yapıyorum. Ablam daha iyiye gitmekle beraber hala yoğun bakımda. Böbreğin birine kaybedilmiş olarak bakılıyor. Diğeri için umut olduğunu düşünmek istiyoruz. Solunum ve oksijen problemleri var" ifadelerini kullandı.

Gelen dualar için de teşekkür eden Neşenur Hanım "İyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ediyoruz. Dualara lütfen devam edin. Buradaki sorulara geri dönemeyeceğin anlayışla karşılayacağınızı umuyorum" dedi.

AYŞENUR YAZICI KİMDİR?

1958 yılında Elazığ’da doğan Ayşenur Yazıcı, eğitim hayatına farklı ülkelerde devam ederek, kozmetoloji ve sahne sanatları alanlarında kendini geliştirdi. 1983 yılında İzmir TRT’de başlayan televizyon kariyerinde spikerlik ve program sunuculuğuyla adını duyurdu.

Yıllar içinde 50’den fazla ödül kazanan Yazıcı, Türk Dil Kurumu tarafından “Türkçeyi en iyi kullanan spiker” unvanına layık görüldü. Bunun yanı sıra 13 kitabı bulunan Yazıcı, hem televizyon hem de yazı dünyasında önemli bir kariyere imza attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri