Yol verme kavgasında öldürülen uzman çavuş ve amcası toprağa verildi

Mersin’de yol verme meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada Uzman Çavuş Metin Denizedalan, amcası Abdurrahim Denizedalan ve Mehmet Emin Şahin hayatını kaybetmişti. Amca-yeğen toprağa verildi.

Olay, Sucular Mahallesi'nde bir restoranın önünde meydana geldi.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre, iki grup arasında yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma, iki grup arasında tabanca ve tüfeklerin kullanıldığı silahlı çatışmaya dönüştü.

3 KİŞİ ÖLDÜ, 6 KİŞİ YARALANDI

Kavgada kurşunların isabet ettiği, Van'dan izne gelen Uzman Çavuş Metin Denizedalan, amcası Abdurrahim Denizedalan ve karşı gruptan Mehmet Emin Şahin (56), hayatını kaybetti.

Mesut Denizedalan, Recep Denizedalan, Veysi Denizedalan, Serhat Denizedalan, Enes B. ve Naci Şahin ise yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

1 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Yaralılar, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla ilçedeki hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan Naci Şahin'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri, olay yerinde ve yaralıların tedavi altına alındığı hastanelerin çevresinde taraflarının yakınları arasında yeni bir olay yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Çatışmadaki tabancalardan birini kullandığı tespit edilen İbrahim Şahin, gözaltına alındı.

AMCA YEĞEN TOPRAĞA VERİLDİ

Morgdaki otopsi işlemleri tamamlanan Metin Denizedalan ile amcası Abdurrahim Denizedalan'ın cenazeleri, yakınları tarafından teslim alınarak Tarsus Şehir Mezarlığı'na getirildi.

Burada kılınan namazın ardından amca-yeğenin cenazeleri, Sucular Mezarlığı'nda toprağa verildi. Mehmet Emin Şahin'in cenazesinin ise bugün toprağa verileceği bildirildi.

Öte yandan yaralı 6 kişinin hastanedeki tedavisinin devam ettiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yol verme kavgası silahlı çatışmaya döndü: 3 ölü, 5 yaralı

Türkiye Haberleri