Çumra’da “Hoşgeldin Bebek” uygulaması

Çumra Belediyesi tarafından ilçede çocuk sahibi olan aileler ile tanışma ve hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında hayata geçirilen "Hoşgeldin Bebek" projesi geniş yankı uyandırdı.

Çumra’da ikamet eden ailelerin sevincine "Hoşgeldin Bebek" projesiyle ile ortak olan Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, yeni doğan Çumralı bebeklerin kalplerine hayata gözlerini açtığı ilk andan itibaren dokunuyor.

Proje, belediye tarafından ilçede yeni bebek sahibi olmuş aileler tespit edilerek bu yönde gerçekleştirilen ziyaretlerde ailelerin de sosyal durumları ile ilgili bilgi sahibi olunmasına katkı sağlıyor.

Aynı zamanda bebeklerin de ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında fayda sağlaması planlanan proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, "İlçemizde hayata gözlerini açan yavrularımıza merhaba demek, daha ilk adımlarından itibaren ihtiyaçlarını karşılayabilmek sosyal sorumluluk anlamında birincil hedefimiz. Ayrıca ailelerimiz ile tanışarak onlara gerekli desteği vermeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Aileler, projeyi hayata geçirdiği için Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz'a teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri