Her kapıya bıraktılar! Sabah dükkana gelen esnafı şaşırtan zarf

Antalya'da sabah dükkanlarını açmaya gelen esnaf, içeriye bırakılmış zarflarla karşılaştı. Zarfların bazılarının içinden sadece 5 TL, bazılarından ise paranın yanı sıra sabah siftahı yazılı bereket duası çıktı.

Serik ilçesine bağlı Merkez Mahallesi'nde dükkanını açmak için iş yerine gelen esnaflar, zarflarla karşılaştı, içinde 5 TL bulunca büyük şaşkınlık yaşadı.

Serik Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından konulan zarfların bazılarından sadece 5 TL çıkarken, bazılarından ise paranın yanı sıra sabah siftahı yazılı bereket duası çıktı.

Siftah yazısı ve duanın bulunmadığı zarflara denk gelen esnaf ise durum karşısında hayretini gizleyemedi.

“ALLAH RAZI OLSUN”

Berberlik yapan Ahmet Lale, ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını belirterek, "Sabah geldim dükkanıma bırakılmış bir zarf buldum. Zarfın içinde 5 TL çıktı. Komşuların kapılarına da konulmuş aynı zarflardan. Kim neden koymuş bilmiyoruz. Koyandan Allah razı olsun. Bunu asacağız artık. Böyle bir şeyle daha önce hiç karşılaşmadım. Bugün Cuma olduğu için birisi hayır işlek istemiş olabilir ama böyle bir şekilde zarfın içinde 5 TL bırakılması bizi şaşırttı. Daha fazla olsaydı en azından güzel bir kahvaltı yapabilirdik" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri