Seydişehir Belediyesinde hummalı çalışma

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol, altyapı, parke-bordür, tesviye, asfalt yama ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Seydişehir Belediyesinde hummalı çalışma

Fen işleri çalışmalarının, belirledikleri hedefler doğrultusunda hummalı bir şekilde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, farklı mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımıza kesintisiz ulaşım hizmeti sunmak için yol yapım hizmetlerimizi yoğunlaştırdık. Alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yollarda iyileştirme çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanında ilçemiz genelindeki mahallelerimizde ihtiyaç duyulan sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürüttüğümüz parke, asfalt yol yapım ve yenileme  çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor" dedi.

Kırsal Mahallelerde bulunan hemşehrilerinin yayla yollarına daha rahat ulaşabilmesi için çalışmalarında devam ettiğini belirten Başkan Tutal; “Kırsal mahallelerimizde gerekli olan yayla yollarının genişletme ve yol açım çalışmalarına devam ediyoruz. Ekiplerimiz Ketenli Mahallemizde Keşlik yayla yolumuzda  ve Çat Mahallemizde zorlu coğrafi koşullar ve yer şeklinin dağlık olmasına rağmen çalışmalarına devam ediyor. İnşallah bu yolların en kısa zamanda tamamlanması için elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz. Hava şartları elverdiği sürece çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu.

Termal Sosyal Tesislerde de çalışmaların hızla devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Termal Sosyal Tesislerimizin alt yapı ve çevre düzenlemesi tamamlanmak üzere. Ketirağılları bölgesinde yapımı tamamlanan 2 adet modern yüzme havuzu, 6 adet termal havuz, sauna, buhar ve kür odaları, Türk hamamı, fitness salonları, seyir terasları, ikramlık dinlenme alanları bulunan tesis bölgemizin turizm merkezlerinden birisi olacak. Seydişehir Belediyemizin öz sermayesi ile yapılan tesislerimiz ilçe ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağlayacak. Afyon ve Denizli Termallerine giden birçok bölge insanını, inşallah Seydişehir’e döndüreceğiz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.