Sıradan bir baskını habere konu yapan kare: Duşakabinde yakalandı!

İstanbul'da kafe olarak işletilen bir adrese kumar oynatıldığı ihbarı üzerine gerçekleştirilen baskında, genç bir kız duşakabinde yakalandı.

Sıradan bir baskını habere konu yapan kare: Duşakabinde yakalandı!

Bakırköy'de polis ekipleri ihbar doğrultusunda baskın yaptıkları bir kafede çok sayıda kumar malzemesi ile gizli bölmede saklanmış rulet masası ele geçirdi.

MASKE İLE YÜZLERİNİ GİZLEDİLER

Kafede bulunan 20 kişiye kumar oynamaktan ve sosyal mesafe kuralına uymamaktan idari para cezası uygulanırken polise mukavemet gösterip, kumar oynatan 5 kişi de gözaltına alınarak polis merkezine götürdü. Gözaltına götürülen kişilerin yüzlerini maske ile kapattıkları görüldü.

GENÇ KIZ DUŞAKABİNDE SAKLANIRKEN BULUNDU

Polis ekipleri katlarda yaptığı detaylı incelemede gizli bir bölmede gizlenen rulet masasını buldu. Ayrıca rulet masasının bulunduğu odanın içindeki duşakabinde de saklanan genç bir kıza rastlandı.

İdari para cezası kesilen şahıslardan birinin temizlik çalışanı olduğunu iddia eden yabancı uyruklu genç kız ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kafede ele geçirilen malzemelerde asayiş büro amirliğine götürüldü. Belediye ekiplerine bağlı zabıta ekipleri de kafeyi mühürleyerek kapattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.