SP Konya Milletvekilinde koronavirüs çıktı: Son 3 günde özellikle Konya’da görüştüğü kişiler tedirgin!

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, koronavirüs testi sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. Karaduman’ın son 3 günde Konya’nın Ereğli ve Ilgın İlçeleri ile Antalya’da çok sayıda kişiyle görüştüğü belirlendi. Onlar arasında Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu da var.

SP Konya Milletvekilinde koronavirüs çıktı: Son 3 günde özellikle Konya’da görüştüğü kişiler tedirgin!

CHP kontenjanından Saadet Partisi Konya Milletvekili seçilen Abdulkadir Karaduman, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Twitter hesabından açıklama yapan Karaduman, "Dün akşam aşırı halsizlik ve ateşten dolayı kaldırıldığım hastanede yapılan Kovid 19 testi pozitif çıkmıştır. Bir süre hastanede tedavi altında kalacağım." dedi.

BU AÇIKLAMA KONYA VE ANTALYA’DA TEDİRGİNLİĞE NEDEN OLDU

Karaduman’ın bu açıklamasının bir kaç paylaşım altına bakıldığında son 3 günde Konya’nın Ereğli ve Ilgın ilçeleri ile Antalya’da bazı ziyaretler ve toplantılar gerçekleştirdiği görülüyor. Karaduman’ın ziyaret ettikleri arasında Ereğili Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Özkoç, Ilgın’da çok sayıda vatandaş ve Antalya’daki çok sayıda partili yer alıyor. Karaduman’ın testinin pozitif çıktığını açıklamasının gözler görüştüğü bu kişilere çevrildi.

MASKE DE YOK MESAFE DE!

Ziyaretlere dair paylaşılan fotoğraflarda maske takılmadığı ve sosyal mesafenin korunmadığı görülüyor.

İşte SP Milletvekili Karaduman’ın koronavirüse yakalandığını açıklamadan kısa süre önce gerçekleştirdiği ve sosyal medya hesaplarında paylaştığı bazı ziyaret ve toplantılara dair fotoğraflar: 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.