Ekrem Coşkun Etlekmek'ten Konyaspor taraftar altyapısı için 13 bin çocuğa tribün eğitimi

Ekrem Coşkun Etlekmek, Konyaspor'un taraftar altyapısı için kollara sıvadı. Büyükşehir'in Medeniyet Okulu Projesi kapsamında ilçelerden kente gelen çocuklara önce etlekmek ikram ediliyor, ardından Nalçacılılar'ın desteğiyle tribün eğitimi veriliyor.

Ekrem Coşkun Etlekmek'ten Konyaspor taraftar altyapısı için 13 bin çocuğa tribün eğitimi

Etliekmeğin başkenti Konya'da açıldığı günden buyana uygun fiyat ve sunduğu lezzetle büyük ilgi gören Ekrem Coşkun Etlekmek, aynı zamanda kentin eşsiz lezzeti etliekmeği futbol keyfi ile buluşturdu. 

ekrem-coskun-etlekmek.jpg

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda hizmet veren ve maç günleri dışında da stadyumun kapılarını taraftara açan Ekrem Coşkun Etlekmek, Konyaspor tarihine iz bırakacak bir çalışma için de kolları sıvadı. 

ekrem-coskun-etlekmekten-konyaspor-taraftar-altyapisi-icin-13-bin-cocuga-tribun-egitimi-2.jpg

KONYASPOR TARAFTAR ALTYAPISINI OLUŞTURUYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Medeniyet Okulu Projesi'ne katkı veren Ekrem Coşkun Etlekmek, merkez dışındaki 28 ilçede öğrenim gören 7. sınıf öğrencilerini ağırlıyor. Öğrenciler Konya Bilim Merkezi, Kelebekler Vadisi,  Mevlana Müzesi, Alaaddin Tepesi ve Konya Panorama Müzesi’ni kapsayan kent gezisi sırasında Büyükşehir Stadyumuna da getiriliyor. Ekrem Coşkun Etlekmek'te neşe içerisinde karınlarını doyuran çocuklara daha sonra Konyaspor anlatılıyor. 

ekrem-coskun-etlekmekten-konyaspor-taraftar-altyapisi-icin-13-bin-cocuga-tribun-egitimi-1.jpg

ÇOCUKLARA TRİBÜN EĞİTİMİ

Toplam 13 bin 7. sınıf öğrencisini kapsayan proje çerçevesinde son olarak Yunak ve Çeltik'ten gelen öğrenciler Ekrem Coşkun Etlekmek'te ağırlandı. 

Etliekmek ikram edilen çocuklara daha sonra tribün eğitimi verildi. Yeşil beyaz şapka ve kaşkollarını takan çocuklar, Nalçacılar Grubu tribün liderlerinin yönetiminde Konyaspor tezahüratıyla Büyükşehir Belediye Stadyumunu adeta inletti. 

"HERŞEY KONYASPORLU NESİLLER İÇİN"

O anlara ait video Ekrem Coşkun Etlekmek'in kurumsal sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Paylaşımda "Her şey çocuklarımızın mutluluğu ve Konyasporlu nesiller için" ifadeleri kullanıldı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.