Galatasaray ve Ankaragücü maçlarını yönetmişti! İşte Arda Kardeşler'in Konyaspor karnesi

Süper Lig'in genç hakemlerinden Arda Kardeşler, cumartesi günü oynanacak Göztepe-Konyaspor maçında görev alacak. Kardeşler bu sezon 3.kez Yeşil-Beyazlı takımın maçını yönetecek. İşte Arda Kardeşler’in Konyaspor karnesi...

Galatasaray ve Ankaragücü maçlarını yönetmişti! İşte Arda Kardeşler'in Konyaspor karnesi

Konyaspor-Göztepe maçını yönetecek Bursa bölgesi hakemi Arda Kardeşler, 6. sezonunu yaşadığı Süper Lig'de bu sezon 16 maçta görev aldı. Bu maçların 8'sinde ev sahibi takımlar, 2'sinde deplasman takımları galip geldi, 6 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı. Toplam 56 sarı kart çıkaran Kardeşler, 2 kez ise kırmızı kartına başvurdu. Arda Kardeşler 12 kez de penaltı noktasını gösterdi.

Arda Kardeşler, Konyaspor'un bugüne kadar 9 maçını yönetti.

Yeşil Beyazlılar, bu maçlardan 5’ini kazanırken, 2’sini beraberlik ile tamamladı. Konyaspor 2 maçını da mağlubiyetle tamamladı. Kardeşler, bu maçlarda 32 kez sarı kartını kullanırken, 2 kez penaltı noktasını gösterdi. Genç hakem Konyaspor’un bu sezon 2 karşılaşmasını yönetti. Arda Kardeşler, 5 Ocak 2021 tarihinde Konya’da oynanan ve Yeşil-Beyazlı takımın 4-3 üstünlüğü ile sona eren Galatasaray karşılaşması ile birlikte 1-1 biten Ankaragücü maçını yönetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.