Galatasaray'a Konya'dan iki yeni üye

Süper Lig lideri Galatasaray'a Konya'dan iki isim daha üye oldu. İş adamı Emre Torun ve Kulüp yöneticisi Sıtkı Korkmaz'ın oğlu Kemal Korkmaz beratlarını ve üyelik kartlarını Başkan Dursun Özbek'ten aldı.

Galatasaray'a Konya'dan iki yeni üye

Son 10 lig maçını da kazanarak 30 puan toplayan Galatasaray, şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilirken, camia yeni üyelerini de bünyesine kattı. Her yıl sınırlı sayıda üyenin kabul edildiği sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Okan Buruk ve Futbol Direktör Yardımcısı Ayhan Akman üyelik beratlarını aldı. 

KONYALI İKİ YENİ ÜYE

Kulüp bünyesine iki Konyalı isim daha katıldı. Konya Galatasaraylılar Derneği Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Emre Torun ile Galatasaray Kulüp Yöneticisi ve Konyalı iş insanı Sıtkı Korkmaz'ın üniversitede ekonomi eğitimi alan oğlu Kemal Korkmaz da üyelik beratlarını Başkan Dursun Özbek'in katıldığı toplantıda aldı. 

galatasaraya-konyadan-iki-yeni-uye-4.jpg

İş insanı Emre Torun ve Kemal Korkmaz berat ve üyelik kartlarını almalarının ardından Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

galatasaraya-konyadan-iki-yeni-uye-3.jpg

POÇAN'DAN KUTLAMA

Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Zeki Cihat Poçan, sarı kırmızılı kulübün iki yeni Konyalı üyesini tebrik etti. Poçan "Dernek yöneticimiz Emre Torun ile genç kardeşimiz Kemal Korkmaz'ı gönülden kutluyorum. Her ikisinin de kulübümüze üyeliklerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

galatasaraya-konyadan-iki-yeni-uye-1.jpg

galatasaraya-konyadan-iki-yeni-uye-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.