Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut: "Fenerbahçe maçında atağa çıkmaktan imtina etmeyeceğiz"

Süper Lig'de pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut "Kendine güvenen ve atağa çıkmaktan imtina etmeyen bir takım görüntüsüyle sahada olmak istiyoruz. " dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut: "Fenerbahçe maçında atağa çıkmaktan imtina etmeyeceğiz"

Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor'un teknik direktörü İlhan Palut, 29. haftada 8 Mart Pazartesi günü konuk edecekleri Fenerbahçe karşısında iyi bir mücadele vermek istediklerini söyledi.

Yeşil beyazlılar, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Kayacık Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Palut, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, oyuncuların son maçlarda sergilediği performans ve oyun disiplininden memnun olduğunu belirtti.

Hücum açıdan daha gelişmeleri gerektiğini ifade eden Palut, "Fikstür, daha uzun süreli antrenmanlar yapmamızı engelliyor. Ama buna rağmen, ileriye doğru giden bir takım olduğunu görüyorum. Pazartesi günü Fenerbahçe maçı oynayacağız. Son derece önemli bir maç. Hepsi birbirinden değerli ve önemli puanlar. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Guilherme sarı kart cezalısı. İbrahim Sehic'in takımla çalışmaları devam ediyor. Yarın bir değerlendirme yapacağız." diye konuştu.

- "Atağa çıkmaktan imtina etmeyen bir takım görüntüsüyle sahada olmak istiyoruz"

Fenerbahçe'nin çok güçlü bir takım olduğunu vurgulayan İlhan Palut, tam kadro çalışmaları  sürdürdüklerini ve iyi mücadele etmeleri gereken bir karşılaşmaya çıkacaklarını vurguladı.

Palut, takım oyunu oynamak istediklerini belirterek, "Top Fenerbahçe'deyken iyi mücadele etmeliyiz. Top bize geçtiği zaman da öz güvenli, kendine güvenen ve atağa çıkmaktan imtina etmeyen bir takım görüntüsüyle sahada olmak istiyoruz. Umarım istediğimiz sonucu alıp, taraftarlarımızı mutlu ederiz." ifadelerini kullandı.

- Antrenman

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde yapılan antrenmana, takımdan ayrı çalışan ve tedavilerine devam edilen Alper Uludağ, Marin Anicic, Barış Yardımcı katılmazken, Musa Çağıran, Volkan Fındıklı ve İbrahim Sehic takımla çalıştı.

Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Oyuncular, topla oyun ve taktik çalışma ile antrenmanı tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.