Son haftaların formda takımı Konyaspor, Ankaragücü'nü de yenerek çıkışını sürdürmek istiyor

Konyaspor, Süper Lig'in 33. haftasında yarın sahasında MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak. Pazar günü deplasmanda Erzurumspor'u 2-1 mağlup eden yeşil beyazlılar, bu maçtan da 3 puanla ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Son haftaların formda takımı Konyaspor, Ankaragücü'nü de yenerek çıkışını sürdürmek istiyor

Süper Lig'de 33. hafta heyecanı yaşanıyor. Son iki maçından 6 puan toplayan Konyaspor, sahasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. 

Konya Büyükşehir Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçı, hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Pazar günü deplasmanda Erzurumspor'u 2-1 mağlup ederek kritik bir galibiyet alan Konyaspor, Ankaragücü karşısında da 3 puan alarak çıkışını sürdürmek istiyor. Yeşil beyazlılar sezonun geri kalan bölümünde 10 galibiyet ve 9 beraberlikle toplam 39 puan topladı. Puan tablosunda 11. sırada yer alan Konyaspor, 11 yenilgi yaşadı. 

Süper Lig'de 32. hafta maçında sahasında Fraport TAV Antalyaspor'u 1-0 mağlup ederek kritik bir 3 puan kazanan MKE Ankaragücü ise Hikmet Karaman yönetiminde topladığı puanlarla dikkat çekiyor. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren sarı lacivertliler bu sezon oynadığı 30 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 16 mağlubiyet yaşadı.

Ligde 32 puan ve averajla 17. sırada yer alan MKE Ankaragücü, Konyaspor karşısında en az 1 puan almak istiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.