Sumudica'dan Konya'da utanç verici hareketler

Konya'da golsüz sona eren Konyaspor-Gaziantep maçının ardından konuk takım teknik direktörü Sumudica yeşil beyazlı taraftarları, yaptığı utanç verici hareketlerle alenen tahrik etti. 

Konya'da oynanan ve golsüz sona eren Konyaspor-Gaziantep FK maçının ardından Büyükşehir Belediye Stadyumunda çirkin görüntüler yaşandı. Konuk takımın teknik direktörü Sumudika, yeşil beyazlı tribünleri alenen tahrik ederek iğrenç hareketlerde bulundu. Taraftarlarla atışarak 'küme düşme' hareketi yapan ve hakaretlerine devam eden Rumen teknik adam, büyük tepki topladı. Sumudika basın toplantısında da hakaretlerini sürdürdü.

-Konyaspor TFF'yi göreve çağırdı-

Rumen teknik adamın hakaret ve el hareketleriyle ilgili Konyaspor'dan sert bir açıklama yapıldı. TFF'nin göreve davet edildiği açıklamada ''Gaziantep teknik direktörü Sumudica'nın maçın ardından önce tribünlerimizi tahrik etmesi, ardından taraftarımıza yaptığı utanç verici hareketini şiddetle kınıyoruz. Bu hadsiz teknik adam ve centilmenlikle bağdaşmayan hareketi için TFF'nin ilgili kurumlarını göreve davet ediyoruz'' denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.