Tepki çeken görüntülerdeki o iki şüpheli için karar! TUTUKLANDILAR...

Sosyal medyada dün paylaşılan ve büyük tepki çeken görüntülerde, iki kişi polislerle tartışıyordu. Polislere kafa tutan iki şahıs, daha sonra hastane acil servisi olduğu anlaşılan yerden ayrılıyordu. Harekete geçen Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kimliklerini belirlediği iki şüpheliyi de gözaltına aldı. Şüpheliler, ‘kamu görevini yaptırmamak için direnmek’ ve ‘gece vakti birden fazla kişiyle yağma’ suçlarından tutuklandı.

Görüntüleri paylaşan sosyal medya kullanıcısı, olayın 24 Eylül’de Balıkesir merkezde yaşandığını, şahısların ‘Biz buranın abisiyiz, kaçarsan sıkarım’ diyerek ağabeyini öldüresiye darp ettiklerini ve yaraladıklarını iddia etmişti…

- KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Polislere karşı tavırları tepki çeken iki şahıstan uzun boylu olanın 21 yaşındaki Nihat Y, kısa boylu olanın ise bir oto yıkamada çalışan 24 yaşındaki Burak B. olduğu tespit edildi.

- ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakimlik, iki şüphelinin de ‘Kamu görevini yaptırmamak için direnmek’ ve ‘Gece vakti birden fazla kişiyle yağma’ suçlarından tutuklanmasına karar verdi. Nihat Y. ve Burak B, cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.