Tokat çifti, taziye ziyaretinden dönerken kaza kurbanı olmuş…

Konya’da dün gece otomobille minibüsün çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetmiş, 11 kişi de yaralanmıştı. Ölen Ahmet ve Fatma Tokat çiftinin taziye ziyareti için geldikleri Konya kent merkezinden Cihanbeyli ilçesi Karabağ Mahallesindeki evlerine dönenken kazanın meydana geldiği öğrenildi. Tokat çifti, bugün toprağa verilecek.

Tokat çifti, taziye ziyaretinden dönerken kaza kurbanı olmuş…

Kaza dün gece geç saatlerde Konya – Ankara kara yolunda yaşanmış, Suriye uyruklu Ali El Mohammed (27) idaresindeki 34 NL 5301 plakalı minibüs, Cihanbeyli İlçesi Kırkışla Mahallesi girişinde, Ahmet Tokat idaresindeki 42 SG 876 plakalı otomobille çarpışmıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Ahmet Tokat ile eşi Fatma Tokat hayatını kaybetmiş, minibüste bulunan ve yaralanan 11 kişi ambulanslarla Konya’daki farklı hastanelere kaldırılmıştı.

- TAZİYE ZİYARETİNDEN DÖNÜYORLARMIŞ

Yaralıların tedavileri sürerken, hayatını kaybeden Ahmet ve Fatma Tokat çiftinin cenazeleri, otopsi sonrası yakınlarına teslim edildi.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Tokat çifti vefat eden bir yakınlarının taziyesi için Konya kent merkezine gelmişti. Ziyaret sonrası yaşadıkları Cihanbeyli ilçesi Karabağ Mahallesine gitmek üzere yola çıkan Tokat çifti, Ankara yolundaki Kırkışla Mahallesi ayrımına geldiklerinde kaza meydana geldi ve ikisi de olay yerinde can verdi.

Ahmet ve Fatma Tokat çiftinin cenazeleri, bugün öğle namazı sonrası Karabağ Mahallesinde toprağa verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.