Toplantıya geç kalan milletvekili, bulduğu mazeretle güldürdü!

SP’nin ithal Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, basın toplantısına geç kalınca, öyle bir mazeret buldu ki, duyanlar gülmekten kendilerini alamadı. “Yollar buzluydu. Karla mücadele yapılmamış, onun için geç kaldım” diyen Karaduman, kent merkezinde yaşayanların kara olan hasretini her ortamda dile getirdiğinden habersiz olduğunu da göstermiş oldu.

Toplantıya geç kalan milletvekili, bulduğu mazeretle güldürdü!

Basın toplantısı yapacağı saatte salona gelmeyen ve basın mensuplarını parti il binasında dakikalarca bekleten Konya’nın ithal Milletvekili SP’li Abdülkadir Karaduman, sözlerine öyle bir mazeretle başladı ki, duyanlar kendilerini gülmekten alamadı.

Kendilerince belirlenen saatte toplantıya gelmeyen ve basın mensuplarını dakikalarca bekleten SP Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, “Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinde kar ve buzlanmayla mücadele yapmamış onun için geciktim” deyince herkes önce şaşkınlıkla birbirine baktı, sonra da gülmekten kendini alamadı.   

Çünkü şehir merkezinde ne kar ne buzlanma vardı.

Pazartesi gününden buyana Konya’nın yüksek kesimlerinde yer alan ilçelerdeki kar görüntülerini gören Konyalılar, kent merkezinde kara olan hasretini her ortamda dile getirirken, Karaduman, bu sözleriyle Konya gündeminden ne kadar uzak olduğunu da göstermiş oldu.

Muhtemelen uykusundan uyanamayan Milletvekili Karaduman’ın geç kalmasına böyle bir gerekçe gösterdiğine kanaat getirip buna tepkilerini dile getiren bazı gazeteciler, konuşma biter bitmez salondan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.