Tunceli Valisi Sonel'den Konya İtfaiyesi ekibine teşekkür

Tunceli Valisi Tuncay Sonel. 15 gün önce kaybolan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun bulunması için başlatılan çalışmalara destek veren Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma ekibi ile bir araya geldi. Gayretli çalışmalarından dolayı ekip üyelerine teşekkür eden Sonel, Konya'ya selam gönderdi. 

Munzur Üniversitesi Tunceli Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü 2. sınıf öğrencisi Gülistan Doku'nun ailesinin 6 Ocak'taki  kayıp başvurusu üzerine başlatılan arama çalışmaları sürüyor. Çalışmalara Tunceli Valiliği'nin talebi ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın talimatıyla İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri de katıldı.

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Gülistan Doku'nın en son Uzunçayır Baraj Gölü üzerindeki Sarısaltuk Viyadüğü'nde görüldüğü bilgisi üzerine çalışmalarını burada yoğunlaştıran ekipleri ziyaret etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma ekibi ile görüşen Vali Sonel, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Daha önce Konya'nın Seydişehir İlçesinde kaymakamlık yapan Sonel, ekip üyelerine ''Uğur Başkanıma, Konya'ya, tüm gönül dostlarına, Mevlana diyarına selam götürün'' dedi. 

Vali Sonel, Konya'daki kar yağış oranıyla ilgili de bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.