5 ortaokul öğrencisinin öldüğü servis kazasıyla ilgili flaş gelişme! Görevden alındılar

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde tüm Türkiye'yi yasa boğan 5 öğrencinin öldüğü servis kazası sonrası başlatılan soruşturma kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış ile okul müdürü Gülşen Şeyma Özdemir görevlerinden alındı.

5 ortaokul öğrencisinin öldüğü servis kazasıyla ilgili flaş gelişme! Görevden alındılar

Türkiye'yi yasa boğan kaza 11 Ekim'de Afyonkarahisar'da meydana geldi. 

İscehisar ilçesine bağlı Çatağıl köyünde ortaokul öğrencilerini taşıyan servis minibüsü, sürücüsünün kontrolünden çıkıp ağaçlara çarptı. Kazada 5 öğrenci yaşamını yitirdi, 5 öğrenci ise yaralandı. Yaralanan öğrencilerden Rana Eser, Hakan Tek ve Musa Eser'in yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

GÖREVLERİNDEN ALINDILAR

Kaza sonrası Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında İscehisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış ile Alanyurt Ortaokulu Müdürü Gülşen Şeyma Özdemir görevden alındı.


SERVİS MİNİBÜSÜ İLE İLGİLİ KORKUNÇ İDDİALAR

Kazanın ardından Demirören Haber Ajansı'na konuşan Ahmet Eser, kazada yeğenleri Nisa ile İsmail Eser'in hayatını kaybettiği belirterek İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış hakkında şunları söylemişti:

"Kapı bozuk olduğu için iple bağlıyorlar, gözümle gördüm. Daha önce birkaç defa İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış'a gittim, 'İdare edeceksiniz, başka araba yok' dedi. İdare ettik, çocuklarımızı kaybettik."


Ahmet Eser'in iddialarına cevap veren İscehisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış ise "Biz öyle bir şey söylemedik. Ben niye 'idare et' diyeyim? Kendimi niye ateşe atayım?" ifadelerini kullanmıştı.

5-ortaokul-ogrencisinin-oldugu-servis-kazasiyla-ilgili-flas-gelisme4.jpg

5-ortaokul-ogrencisinin-oldugu-servis-kazasiyla-ilgili-flas-gelisme3.jpg

5-ortaokul-ogrencisinin-oldugu-servis-kazasiyla-ilgili-flas-gelisme2.jpg

5-ortaokul-ogrencisinin-oldugu-servis-kazasiyla-ilgili-flas-gelisme1.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.