AK Partili Baykan’dan CHP’li vekillere tepki

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, İstanbul’daki yangın faciası ve Antalya’daki teleferik kazası üzerinden hükümeti eleştiren CHP’li vekillere tepki gösterdi. Baykan, “Korkarım ki bu iş bilmezliğiniz daha çok canlar yakacak” dedi.

AK Partili Baykan’dan CHP’li vekillere tepki

TBMM Genel Kurulu’nda söz alan AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, İstanbul’daki yangın faciası ve bayram tatilinde Antalya’da yaşanan teleferik kazası üzerinden hükümeti suçlayan CHP’li vekillere yanıt verdi.

Baykan yaptığı konuşmada; “Bazı milletvekillerimiz son dönemde yaşanan olumsuzluklarda kendi belediyelerinin sorumluluklarını sorumsuzluk hâline getirip kabahati iktidara, Hükûmete, devlet kurumlarına yıkmaya çalışıyor. 2017 yılında hizmete giren ve yedi yıldır hizmet veren, kendilerinin bakımını bile düzgün yaptıramadıkları teleferikle ilgili sorumluluğu Sanayi Bakanlığına yıkmaya çalışıyor ve hatta daha da ileri gidip ne yiyip içiyorlarsa Sayın Binali Yıldırım'ın ve Menderes Türel'in tutuklanmasını isteyebiliyorlar. İstanbul'da yaşanan yangın faciası zamanında ve usulüne uygun denetimler yapılmadığı için yaşanıyor ancak ne Büyükşehir Belediyesi ne ilçe belediyesi sorumluluk almıyor ama çıkıp işletmeyi beceremediğiniz teleferik faciasında Hükûmeti suçlayabiliyorsunuz. Burada da korkarım ki yaşasaydı Kadir Başkan suçlanacaktı. Sorumluların ellerindeki tesis, araç ve gereçleri nasıl kullanılmaz hâle getirdiğini tüm kamuoyu görüyor. Korkuyorum ki bu beceriksizliğiniz ve iş bilmezliğiniz daha çok canlar yakacak. Bunları size emanet eden AK Parti ile değil, basiretsiz yöneticilerinizle ilgilenin ve kendi kabahatlerinizi örtmek için başkalarını suçlamaktan vazgeçin.” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.